1956, Johan Postel begint met één trekker, een ploeg en een maaibalk om na zijn militaire dienst iets voor zichzelf te beginnen. Nadat hij bij een boer het gras had gemaaid, volgden al snel meer klanten; men wou wel eens zien hoe dat grasmaaien met tractor en maaibalk ging. 

Loonwerk & Transport Postel B.V. is in 1956 opgericht door Johan Postel. Johan was een boerenzoon en zag geen toekomst in het melkveebedrijf van zijn ouders. Hij besloot een tractor met maaibalk aan te schaffen en al snel kreeg hij diverse klussen van boeren in de omgeving. Hierna volgde al snel de aanschaf van een ploeg en kwamen er meerdere tractoren en machines bij. Door een samenwerking aan te gaan met zijn broer Frans, die destijds eigenaar was van de Oldenzaalse Werktuigenvereniging, groeide het bedrijf snel. In 1983 stapte zoon Marcel Postel, de huidige eigenaar van het bedrijf, bij in het bedrijf. Johan's dochter Pauline verzorgde de administratie. Al snel kwamen er naast het agrarisch loonwerk meerdere bedrijfstakken bij, waaronder transport, grondverzet, en afvalinzameling. In 2007 volgde de overname van de CWV (Coöperatieve Werktuigen Vereniging) Ootmarsum.

Hiermee groeide het bedrijf uit van 6, naar zo'n 25 werknemers vast in dienst, en in drukke tijden tot 40 medewerkers. Tevens werd in 2007 de ondernemingsvorm veranderd van een maatschap naar een B.V. Eind 2015 is Postel gestart met mechanisatie, door een vaste vertegenwoordiger in dienst te nemen die onder meer de verkoop verzorgd van Deutz-Fahr tractoren en Pöttinger landbouwmachines. 

De huidige werkzaamheden die Postel verricht zijn agrarisch loonwerk, grondverzet, cultuurtechniek, transport, containerverhuur, zand en grind handel, afvalinzameling en mechanisatie. 


Heeft u een korte vraag?
Of wilt u een container bestellen?

Stuur dan een Whatsappje