Bemesten voor de groei van uw gewas.

Postel beschikt over vele machines die ervoor kunnen zorgen dat uw mest netjes op het land kan worden gebracht. Vaste mest en vloeibare mest, maar ook kunstmest en bekalken zijn middelen die zorgen voor een verbeterd resultaat.

Bouwland bemesten

Het bemesten van bouwland gebeurt met name voor het gewas maïs. Onze machines variëren van 14 t/m 26 kuub voor elke gewenste situatie. Dankzij de luchtdrukwissel systemen wordt schadelijke verdichting zo veel mogelijk beperkt. 


Grasland bemesten

 In februari begint de bemesting van grasland. Voor percelen dicht aan huis en voor percelen op afstand hebben wij de juiste machines. De Verveat driewielers beschikken over een grasland injecteur van 8,70 meter. Achter de Claas Xerion in combinatie met de 26 kuubs tank hangt een 9,70 meter brede TBL bemester. 

Al onze bemestingsmachines zijn uitgerust met GPS en automatische sturing op 2 cm nauwkeurig. 


Kunstmest: vloeibaar of korrel, het kan allemaal. 

Wanneer u een extra gift wilt toedienen aan uw gewas, kunt u kiezen uit vloeibare kunstmest of korrel kunstmest. Beide soorten kunnen we met grote precisie op uw land aanbrengen. 

Kunstmeststrooien doen wij met een Vicon Rotaflow Geospread. De strooier en trekker worden aangestuurd door middel van rtk-gps en isobus. Door middel van sectie afsluiting is overlapping verleden tijd, wordt kunstmest bespaard en wordt er zeer nauwkeurig gestrooid met een maximum van 24 meter breed. 

Meer weten over kunstmeststrooien? Neem contact met ons op!


Bekalken

Door het aanscherpen van regelgeving wordt het toedienen van meststoffen als stikstof en fosfaat steeds meer beperkt. Kalk strooien zorgt ervoor dat de pH-waarde van uw land verhoogt. Een juiste pH is de basis voor een goede  benutting van mineralen. Dit resulteert in een hogere opbrengst. 


Vaste mest

Vaste mest voor veel organische stof. Onze meststrooier staat voor u klaar.

Heeft u een korte vraag?
Of wilt u een container bestellen?

Stuur dan een Whatsappje